top of page

About Me & The brand

Het verhaal begint al heel lang geleden, zo vroeg als ik me kan herinneren ben ik enorm gefascineerd door de wereld van prinsessen en de prachtige jurken die zij dragen. Mijn eerste echte idool was dan ook Sissi, de jonge Keizerin van Oostenrijk. Zo’n 15 jaar later koos ik ervoor om mijn passie voor Fashion een vervolg te geven door het volgen van de opleiding op de Business Fashion Academy te Eindhoven. Voor mijn eerste opdracht, het weergeven van mijn alter ego, heb ik mijzelf neergezet als ‘Elisabeth’, de naam van mijn overgrootmoeder, de echte naam van Sissi en tevens ook mijn derde eigen naam. Voor die opdracht heb ik mijn oude Sissi jurk aangetrokken en uiteindelijk heb ik 4 uur lang in deze jurk rondgelopen. Dat was het moment dat ik mij realiseerde dat ik me zo mooi en fijn voelde in die jurk, waarbij ik dacht “dit gevoel wil ik meer mensen geven” en dat was het begin van Elisabeth Fleur Couture.

.

0bb41cdf62e68c56c3cbd227a5ca517c_edited.png

Hoewel ik geen naai-ervaring heb, ben ik begonnen op een oude naaimachine van de markt, en eenmaal begonnen merkte ik dat ik er veel gevoel voor had. Achteraf blijkt dit helemaal niet zo raar want mijn oma Marijke is maatcoupeuse en mijn overgrootmoeder Elisabeth bleek ook in de couture te hebben gewerkt. Alles viel ineens op z’n plek.

 

Elisabeth Fleur is meer dan alleen een merk, ik wil dat het een ervaring is. Een reis naar het recreëren van het gevoel dat ik zelf heb als ik als ik zo’n mooie jurk draag. Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een sprankelende avond op een rode loper of een chique galanacht, staat Elisabeth Fleur klaar om jouw dromen tot leven te brengen en je op je aller fijnst en mooist te laten voelen.

Ik positioneer mijn couture op hetzelfde premium level als de grotere merken qua kwaliteit en design. Echter, wat mijn klanten extra krijgen en wat mij onderscheidt, is de individualisering op hun specifieke wensen. Ik zal persoonlijk voor u een jurk designen met jou wensen. Ik wil weten wie u bent, waar u zich het fijnste in voelt en wat uw droomjurk is. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, heb ik besloten om de productie van de jurken door een gespecialiseerd atelier te laten uitvoeren. Met veel vreugde kan ik mededelen dat ik het perfecte atelier heb gevonden om mijn jurken tot leven te brengen. Dit atelier belichaamt de essentie van vakmanschap en oog voor detail, waardoor elke jurk een waar kunstwerk wordt. Hier, te midden van getalenteerde ambachtslieden en een inspirerende omgeving, krijgen mijn ontwerpen de ruimte om te schitteren zoals ik ze altijd voor ogen had. Met deze stap wil ik ervoor zorgen dat ik de mooiste en meest hoogwaardige jurken kan aanbieden.

c49e16a4bf2711120fb2566d1a598bab.jpg
bottom of page