top of page

The Muse of the Pastels 

Don't we al want to escape reality sometimes 

Het doel van The Muse of The pastels Collection van Elisabeth Fleur Couture is om een betoverende en dromerige ervaring te bieden aan klanten, waarbij ze worden meegenomen naar een wereld van schoonheid en verfijning.

c1d5b154003f99bd7f7fdd33e8321705.jpg

De collectie bestaat uit drie jurken, elk ontworpen om een specifiek aspect van het merk Elisabeth Fleur Couture te belichamen, met behulp van pastelkleuren die de verschillende kenmerken van het merk vertegenwoordigen:

Faint Emerald : Een groene jurk die de ervaring en luxe vertegenwoordigt. 

Aquafora : Een blauwe jurk die staat voor vriendelijkheid en persoonlijkheid. 

Rose Quarts: Een roze jurk die liefde en zachtheid uitstraalt.

 

De pastelkleuren van de jurken zullen de essentie van lente/zomer oproepen en de collectie een frisse en levendige uitstraling geven die past bij de tijd van het jaar. De collectie is gefotografeerd in het prachtige Huis Zypendaal.Deze locatie is zorgvuldig gekozen vanwege zijn historische en schilderachtige omgeving, die perfect past bij de esthetiek van het merk.

Deze ontwerpen zijn stuk voor stuk mijn eigen creaties, speciaal bedacht en uitgevoerd voor mijn afstudeerproject.

Opmerkelijk is dat ik dit alles heb gerealiseerd zonder enige formele training of ervaring op het gebied van "maken".

Hoewel de foto's een goede indruk geven, is het belangrijk te benadrukken dat wanneer u ervoor kiest een van mijn ontwerpen

tot leven te brengen, dit wordt uitgevoerd door een ervaren atelier. Mijn focus ligt op het creatieve concept, ontwerp en dat u zich op uw aller mooiste voelt, terwijl het vakmanschap en de precisie van de productie worden toevertrouwd aan de vakmensen in het atelier. Zo kunnen we samen een uniek en kwalitatief hoogstaand eindresultaat bereiken.

bottom of page